Σεμινάρια/Workshops

Σώζοντας τον Ίκαρο

29 ΙΟΥΝ -
01 IOYΛ

Βιωματικό εργαστήρι

Ένα τριήμερο βιωματικό εργαστήρι που συνδυάζει τη Yoga με την ψυχοθεραπεία Gestalt. Χρησιμοποιώντας τις πρακτικές τους θα εξερευνήσουμε πως μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικότερα σώμα και σκέψη. Μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ίκαρο που κουβαλάμε μέσα μας να μάθει να πετάει προστατεύοντας τα φτερά του;

Μάθε περισσότερα εδώ

Εισαγωγή στην Ινδική Φιλοσοφία

19
ΜΑΙ

17:00 - 19:00

Το Κέντρο Ινδικών και Ελληνο-Ινδικών Σπουδών Αθηνώνκαι το Synthesis Center διοργανώνουν σειρά εννέα διαλέξεων με θέμα “Εισαγωγή στην Ινδική Φιλοσοφία” με τον ινδολόγο καθηγητή Δρ Δημήτρη Βασιλειάδη. Οι διαλέξεις απευθύνονται σε μαθητές και δασκάλους της γιόγκα αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει μία σφαιρική γνώση γύρω από τις κλασικές σχολές της ινδικής φιλοσοφίας.

Μάθε περισσότερα εδώ

Ashtanga Yoga Led Primary

5
ΜΑΙ

11:30 - 13:30

Αυτό το Σάββατο το μάθημα Ashtanga Yoga θα είναι καθοδηγούμενο! Οδηγός και adjuster ο αγαπημένος Μανόλης, θα μας ξετυλίξει την πρώτη σειρά αυτής της υπέροχης πρακτικής. Το καθοδηγούμενο μάθημα είναι πολύ καλή ευκαιρία να αφεθείτε στο ρυθμό του δασκάλου και να συντονίσετε την αναπνοή σας με την αναπνοή της τάξης.


Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Βραδιά μουσικής Kirtan με τους Adi Shakti

28
ΑΠΡ

19:00 - 21:00

Μουσική που εμπνέει όλους του συμμετέχοντες να τραγουδήσουν, να κουνηθούν, να συμμετέχουν! Έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους Adi Shakti σε μια βραδιά γιόγκικης μουσικής, μετά από την οποία σίγουρα θα νιώθετε ψυχική ανάταση και θετική ενέργεια!

Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Η Σάνκυα του Καπίλα και η Γιόγκα του Πατάντζαλι

21
ΑΠΡ

17:00 - 19:00

Συνεχίζουμε με τις διαλέξεις 'Εισαγωγή στην Ινδική Φιλοσοφία' με τον Δρ. Βασιλειάδη. Αυτό το Σάββατο θα δούμε τον ορισμό και την πρακτική της γιόγκα του Πατάντζαλι και τον δυισμός της Σάνκυα του Καπίλα. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 21 0 6712 150, ή στείλτε email στο anetta@synthesiscenter.gr.

Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Πως σχετίζομαι μέσα από την κίνηση

18
ΜΑΡ

17:00 - 19:00

Πώς σχετίστηκα, πώς σχετίζομαι, πώς θέλω να σχετίζομαι Εξερευνώντας τον τρόπο που σχετίζομαι μέσα από τη σωματική μου διαδικασία. Ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους και αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες μας από την παιδική μας ηλικία έως σήμερα. Οι εμπειρίες αυτές έχουν αποτυπωθεί στο σώμα χωρίς να το γνωρίζουμε δημιουργώντας μοτίβα συμπεριφοράς.

Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Ashtanga Yoga Fundamentals

3
ΜΑΡ

9:00 - 13:30

2ήμερο workshop για να θυμηθούμε και να διερευνήσουμε τις βασικές αρχές αναπνοής, bandhas, ευθυγράμμισης και εξέλιξης αυτής της πλούσιας πρακτικής. Θα εξετάσουμε πως δουλεύουμε σε όλους τους άξονες στις βασικές στάσεις της πρώτης σειράς. Όποιες ερωτήσεις ευπρόσδεκτες! Ιδανικό για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Φτου Ξελευτερία!

25
ΦΕΒ

11:00 - 15:30

"Φτου Ξελευτερία!" Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι θα έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τη σχέση σου με την ελευθερία στην καθημερινότητα, τις δραστηριότητες και τις σχέσεις. Μέσα από χρήση της κίνησης, της εικόνας και του λόγου θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόση ελευθερία απολαμβάνεις ή επιτρέπεις στο χρόνο και στο χρόνο.

Περισσότερα/Δήλωση συμμετοχής εδώ

Designed and developped by Ioannis Panagopoulos