Σώζοντας τον Ίκαρο

Ένα τριήμερο βιωματικό εργαστήρι που συνδυάζει τη Yoga με την ψυχοθεραπεία Gestalt.

Παρασκευή 29/06 - 01/07
Κέα(Τζιά)


Επικοινωνήστε για πληροφορίες

Επιστροφή

Ένα τριήμερο βιωματικό εργαστήρι που συνδυάζει τη Yoga με την ψυχοθεραπεία Gestalt. Χρησιμοποιώντας τις πρακτικές τους θα εξερευνήσουμε πως μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικότερα σώμα και σκέψη. Μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ίκαρο που κουβαλάμε μέσα μας να μάθει να πετάει προστατεύοντας τα φτερά του;

Το retreat θα διεξαχθεί σε μια όμορφη μονοκατοικία στο Γυαλισκάρι της Κέας (Τζιάς). Συγκεκριμένες οδηγίες και το ημερήσιο πλάνο θα δοθούν με την δήλωση συμμετοχής.

Προσέλευση

Άφιξη: Από τις 16:00 την Παρασκευή 29/06, (Ξεκινάμε Παρασκευή 18:00)
Αναχώρηση: Από τις 16:00 την Κυριακή 01/07

Κόστος

Early Bird μέχρι 01/06/18: €180 + ΦΠΑ
Μετά τη 01/06/18: €220 + ΦΠΑ

Περιλαμβάνει

2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο
1 βραδινό / ενδιάμεσα σνακ
3 μαθήματα γιόγκα / ενσυνείδητης χαλάρωσης
4 συναντήσεις αυτογνωσίας

Καθοδηγούν

Ανέττα Αλεξανδρίδη
Ιδρύτρια του Synthesis Center Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt Δασκάλα Yoga

Η Ανέττα είναι η δημιουργός του Synthesis Center.

Θεμελιώδης αρχή της στη δουλειά και στη ζωή είναι η αρμονική και ενσυνείδητη συνύπαρξη του νου και του σώματος. Μέσα από την προσωπική της εργασία και των δραστηριοτήτων του Synthesis, βρίσκει και μοιράζεται εμπειρίες και τρόπους εξέλιξης του ανθρώπου και επαφής του τον εσωτερικό κόσμο. Είναι Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt και δασκάλα Ashtanga Vinyasa Yoga, πολλά χρόνια μαθήτρια της Χριστίνας Καρυτινού και authorized από τον Manju P Jois. Δουλεύει ψυχοθεραπευτικά σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, και διδάσκει yoga από το 2006. Επίσης, συνεργάζεται σε ερευνητικά προγράμματα στον ακαδημαϊκό χώρο της Ψυχολογίας. Είναι Ταμίας της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt και Γραμματέας του Συλλόγου Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας. Περισσότερα σχετικά με την δουλειά της ως Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt στο www.mindbody.gr.

Χρήστος Καραπιπέρης
Κοινωνικός Λειτουργός - Ψυχοθεραπευτής Gestalt

Ο Χρήστος Καραπιπέρης είναι πατέρας τριών παιδιών. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας και εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία Gestalt στο Gestalt Foundation της Αθήνας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί παρέχοντας συμβουλευτική σε προγράμματα στήριξης άνεργων γυναικών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Από το 2005 έως και το 2015 είχε την ευθύνη των προγραμμάτων στήριξης προσφύγων και ασυνόδευτων ανήλικων αλλοδαπών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα. Συνεργάστηκε ως επιστημονικός- εργαστηριακός συνεργάτης του Τμήματος Κοιν. Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας. Από το 2010 λειτουργεί το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Έκφρασης στην Πάτρα, κάνοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, ενώ ταυτόχρονα συντονίζει βιωματικά εργαστήρια ψυχοθεραπείας ιδιωτικά ή/και σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς.

Πληροφορίες/Κρατήσεις

Ανέττα Αλεξανδρίδη 693 2565 097 - anetta@synthesiscenter.gr

Χρήστος Καραπιπέρης 697 250 4344 - chrkarapiperis@gmail.com

Designed and developped by Ioannis Panagopoulos