Ξεκινωντας τη yoga

Πρόγραμμα μαθημάτων Τιμές

Επιστροφή

Ο παραδοσιακός τρόπος για να γνωρίσετε την Ashtanga Yoga είναι να μπείτε σε ένα Mysore μάθημα και να απολαύσετε την καθοδήγηση του δασκάλου, που θα είναι σαν ιδιαίτερο στην ομάδα.

Δεν υπάρχει ανάγκη να πάτε με τον ίδιο ρυθμό στην τάξη, και ενώ μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο σε κάποιον αρχάριο, είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ ωραίος τρόπος εκμάθησης. Για όσους ήδη γνωρίζετε τη σειρά, αυτές οι τάξεις προσφέρουν την ελευθερία να ασκηθείτε με τον δικό σας ρυθμό, ενώ έχετε τα οφέλη τις ομαδικής τάξης.

Ξεκινάτε ενώνοντας την αναπνοή με την κίνηση, που είναι και η βάση της πρακτικής αυτής. Προχωράτε στις στάσεις της Πρώτης Σειράς, οι οποίες χωρίζονται και αναλύονται ώστε να είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα και διδάσκονται και παραλλαγές, ανάλογα τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Η πρώτη σειρά είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλλιεργείται η δύναμη, η ευλυγισία και η αντοχή στο σώμα, και μέσω αυτού και στο νου.

Τα μαθήματα γίνονται σε φιλικό περιβάλλον, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός και όπου όλοι νιώθουν (και είναι!) ευπρόσδεκτοι

Επιστροφή

Designed and developped by Ioannis Panagopoulos